INFO@BOEREBOOM.NL

+31 6 21246097       |       ENGLISH

Welkom


Boereboom Invitro cultures is gespecialiseerd in de vermeerdering van siergewassen door middel van weefselkweek. Weefselkweek is het vermeerderen van planten in een laboratorium onder steriele omstandigheden. De siergewassen kunnen op deze manier snel en ziektevrij worden vermeerderd.

Boereboom Invitro cultures richt zich de vermeerdering van vaste planten en houtige gewassen die via de geijkte methode niet of nauwelijks zijn te vermeerderen. Tevens introduceren wij jaarlijks nieuwe siergewassen, vaste planten en Heesters.

Natuurlijk is het laten vermeerderen van siergewassen op contract ook mogelijk, waarbij productbescherming van zelfsprekend is en exclusiviteit bespreekbaar is. Ook voor kleinere aantallen en het produceren van schone moederplanten kunt u bij ons terecht. Het actuele sortiment bestaat uit;

Cercis siliquastrum, Clematis cultivars, Daphne mezereum, Lycium Barbarum - Goji Berry - , Nandina domestica 'Sunset Boulevard', Nandina domestica 'Summer Sunset’ ,Paulownia elongata, Paulownia tomentosa.

Het team van Boereboom Invitro cultures heeft de beschikking over een goed uitgerust kleinschalig laboratorium in Nederland. Hier worden door ervaren laboranten nieuwe protocollen ontwikkeld en de basis productie opgezet. De productie van de aantallen gebeurt in ons laboratorium Boereboom Invitro Portugal. Onderleiding van hoogopgeleid personeel vindt hier de productie plaats van stage 3 planten. Door het geheel van protocol ontwikkeling en productie in eigen beheer hebben, staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De afkweek van de weefselkweek planten gebeurt in speciaal ingerichte tunnels, voorzien van belichting, verwarming en nevelinstallatie in Eindhoven.

Ons bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij willen graag met u een relatie opbouwen met het oog op de toekomst. Gaarne nodigen wij u uit om een gesprek aan te gaan over de mogelijkheden van Boereboom Invitro cultures.

Locatie

Boereboom Invitro cultures

Oirschotsedijk 11
5657 AD Eindhoven

+31 6 21246097

  info@boereboom.nl